Аліна

Ходив на курси "Школа трейдингу", все сподобалося. Всім раджу!

newspaper

30.01.2020

Іван Драгні

Порадувала робота спеціалістів Європейської консалтингової групи з Києва. За відгуками свого знайомого звернулися в компанію, в результаті отримав від курсу все чого й очікував, а головне практику на демо рахунку під керівництвом досвідченого трейдера. Розумію, що пройшов курс для самих нульових і на цьому не варто зупинятися, тому планую й надалі співпрацю з компанією, правда варіанти ще розглядаю.

newspaper

27.01.2020

Владислав

Я давно ходжу в море, але все одно завжди шукав для себе варіанти пасивного заробітку. Знайшов в інтернеті компанію ECG, зустрівся з ними особисто в офісі, вони детально проконсультували мене в цьому питанні. Ставлю 5+.

newspaper

23.01.2020

Микита Данилов

Я зрідка пишу , але Європейська консалтингова група відгуки свої дійсно заслужила. Співробітники компанії будують максимально індивідуальний план роботи з клієнтом, я прийшов в компанію вже з початковими знаннями. Мене не стали розводити буцімто вам потрібен такий рівень або такий, мені запропонували першочергово пройти тест, який і визначить мої знання. Далі спеціаліст ECG побудував план навчання, пояснив чому саме він буде правильним, і потім ми приступили до навчання. В цілому вже у найближчий час я зміг побачити перші результати.

newspaper

20.01.2020

Олексій

Залишив заявку, мені напротязі 15 хв. передзвонили, пояснили як проходить навчання, які умови і результати.. і не пошкодував))

newspaper

13.01.2020

Олексій Стародуб

Я вибачаюсь за свій попередній відгук, я погарячкував. Ми з керівником відділення все вирішили і про все домовилися. Все добре. Компанія справді чесна, і тут можна відкривати свій рахінок. Бо все можна вирішити шляхом переговорів. Думаю фінансовому консультанту (Антоніна чи Анастасія в окулярах) на якого я раніше скаржився потрібно висунути тільки попередження. Одразу пояснюю я прийшов а майстер-клас в офіс компанії, але запізнився на годину, а ця консультант е пустила мене, скакав що семінар закінчився. Вийшовши на вулюцю, через вікно я побачив, що майстер-клас ще триває поврнувся до офісу, але мене знов не пустили, мовляв це не семінар, а приватне навчання. Хоч мені тоді було неприємно в той день через той інцидент, але я думаю, що то вона зробила через відсутність до свіду роботи з клієнтами. Не подумавши. Потрібно дати їй ще шанс. але щоб то більше ніколи не повторилося. Тому беру свої слова назад. І думаю,того більше не повториться. Хочу сказати тільки, щоб займатися трейдінгом, і робити угоди можна тільки коли в тебе добрий настрій. і ти сприймаєш світ адекватно. Коли в тебе депресія, то угоди краще не робити. Але як тоді заробляти гроші, я не знаю.
newspaper

12.12.2019

Олексій Стародуб

Пройшов я в тій компанії навчання і завалив екзамен. Ну що я можу про неї сказати. Починається із співбесіди розказують про чотири безкоштовні теоретичні занятті і три тижні практики які коштують 1500 гривень. І вкінці ти повинен пройти екзамен, тоді обіцяють роботу із 1000$ зарплатою і преміями. Звучить заманююче , але той екзамен пройти дуже тяжко, якщо ти не маєш ніякого досвіду в трейдингу і раніше з ним не зіштовхувався. Бо вимоги там сильні, і тому дуже тяжко його пройти тому, хто тільки почав займатися трейдингом, і торгівля на фінансових ринках дуже ризикована І чим більший прибуток тим більший ризик. Можна втратити весь депозит, тому потрібен багаторічний досвід торгівлі на них. Так вони шукають бриліанти. Як варіант можна там закінчити навчання і самому відкрити власний рахунок. І тоді буде можливість заробляти, ще більше, але повторюю ще раз: потрібно добре розібратися в трейдингу, бо інакше всі гроші втратиш. Але я не буду відкривати рахунок, все через фінансового консультанта тої компанії (антоніна чи анастасія, в окулярах) яку я спіймав на обмані. Вона ще походу викладає на тих курсах. Не можу більше нічого сказати про інших співробітників даної компанії, але один з її співробітників - фінансовий консультант нахабно говорить неправду. Одним словом мені то не сподобалось. Не сподобалось коли обманюють і через фінансового консультанта і перш ніж працювати, хай спершу її навчать правильно поводитися і говорити правду, бо в тих людей в кого більше життєвого досвіду можуть легко побачити де правда а де неправда. А компанії порекомендую набирати таких працівників які вміють працювати з клієнтами.
newspaper

10.12.2019

Олександр Левицький

Почав співпрацювати з цією компанією вже давно, пройшов навчання і залишився задоволений, також після навчання компанія підтримує звя'зок зі мною і часто допомагає з аналітикою та різними питаннями у сфері трейдингу, тепер відвідую всі їхні майстер-класи у Львові, а учора щей виграв там цінний подарунок від компанії і її партнера. Однозначно можу порадити її усім.

newspaper

07.11.2019

В'ячеслав Матузко

Компанія ECG відгук від мене отримує заслужено. Не буду піарити навчання даремно, просто приходьте і самі пробуєте. А від мене спасибі і плюс в карму менеджеру Ірині.

newspaper

16.10.2019

Олександра

За якістю навчання мені заперечити нічого. Матеріали викладають добре і доступно. А ось з приводу подальшого розвитку в даній сфері, таке собі. На лекціях розповідали що можна заробляти до 50% в місяць, в мене виходить всього 5%-7%. Так що це відгук позитивний або негативний не мені судити.

newspaper

02.10.2019

Мирослава

Натрапила на оголошення Школи трейдингу в Києві в Facebook. Вирішила залишити заявку, так як давно цікавилася цією сферою. Підсумок: Європейська Консалтингова Група відгук свій заслужила ! Спасибі хлопцям, дуже доступно викладають матеріал, буду працювати))

newspaper

16.09.2019

Андрій Мірошниченко

В цілому непогана команда хлопців, яка прагне допомогти людям стати краще. Не знаю наскільки доречно розписувати все про роботу з компанією відкликання, але Європейська консалтингова група мене не розчарувала, мені здається це найголовніше)

newspaper

19.08.2019

залиште свій відгук

Андрій, м.Київ,
записався на безкоштовне навчання
Вікторія, м.Київ,
записалася на професійне навчання
Анастасія, м.Київ,
записалася на безкоштовне навчання
Тарас, м.Львів,
записався на професійне навчання
Вадим, м.Одеса,
записався на безкоштовне навчання
Артур, м.Львів,
отримав сертифікат Трейдера
Олександр, м.Львів,
записався на безкоштовне навчання
Альона, м.Львів,
отримала сертифікат Трейдера
Ганна, м.Львів,
записалася на безкоштовне навчання
Віталій, м.Одеса,
отримав сертифікат Трейдера
Олеся, м.Одеса,
записалася на професійне навчання
Давид, м.Київ,
отримав сертифікат Трейдера
Артем, м.Київ,
записався на професійне навчання
Лідія, м.Одеса,
записалася на безкоштовне навчання
Давид, м.Одеса,
записався на професійне навчання
Юлія, м.Київ,
отримала сертифікат Трейдера
Надежда, м.Львів,
записалася на професійне навчання
Елена, м.Одеса,
отримала сертифікат Трейдера